top of page

Problemen met Asfalt  ?

Asfalt-Reparatie Nodig?


Geïnteresseerd?

Bel ons !


Hoe goed het Asfalt-netwerk ook is, asfaltschade is helaas niet altijd te voorkomen. Hierdoor is asfaltreparatie ooit noodzakelijk.

Door intensief gebruik, door weersinvloeden en veroudering kan asfaltschade ontstaan.


Peter Masu met zijn Asfaltwerken is dé partner op het gebied van asfaltreparaties. Voor elf opdrachtgevers voeren wij alle denkbare asfaltherstelwerkzaamheden uit.


Iedere schade verdient een unieke aanpak. Door de grote verscheidenheid aan technieken en methoden, zijn wij de totaal adviseur en reparateur voor jou.


Samen zet elf opdrachtgevers bepalen wij, per project specifiek, de meest passende.

Asfaltreparaties voor alle asfaltherstelwerkzaamheden inclusief het verwijderen van oneffenheden door eleven innovatieve en gepatenteerde vlakslijptechniek en effectief herstellen van asfaltscheuren door het toepassen van warme voegvulling


Toepassingen

De vlakslijptechniek is veelzijdig toepasbaar op alle soorten asfalt. Daarnaast kan de vlakslijptechniek worden toegepast om oneffenheden te verwijderen in beton of halfverhardingen. Onderstaand enkele applicaties van de techniek:

- Het verwijderen van (wortel) opdrukkingen in asfalt.

- Verwijderen van hoogteverschillen in asfalt. Denk hierbij aan spatten, spoorvorming, ribbels en oneffenheden.

- Afvlakken van aansluitingen. Een overgang van asfalt naar beton of straatstenen, of de overgang van nieuw naar oud asfalt.

- Verlagen van voegovergangen.

- Verwijderen van hoogteverschillen rondom putdeksels, inspectieputten, goten of kolken.

- Egaliseren van betonvloeren van magazijnen, loodsen en hallen

- Vlak maken van kasseien of andere ongelijkmatige bestrating

- Verbeteren van de afwatering, bijvoorbeeld bij verkeerd afschot


Afwerking

Direct na het vlakslijpen kan het asfaltoppervlak naar wens worden afgewerkt en behandeld. Al onze slijpcombinaties zijn standaard voorzien van de nodige machines en hulpmiddelen voor de afwerking en reparatie van asfaltschades.


Milieubewust

Onze slijpcombinaties en machines zijn uitgerust met een geïntegreerd evacuatiesysteem waardoor afvalstoffen direct tijdens het vlakslijpen worden afgezogen en opgevangen. Er hoeft dus geen veegwagen aan te pas te komen.

Behoud van omliggende bomen

Hoewel de omliggende bomen in veel gevallen de veroorzaker van asfaltschade zijn, willen we dit natuurschoon maar al te behouden behouden. Niet alleen werken wij volledig milieubewust maar ook behouden we de bomen, en wortels om en rond het asfalt om zo de schade aan de natuur uit te sluiten.


Kostenbesparend

De duurzame vlakslijptechniek is bewezen effectief en tijdbesparend. De techniek biedt een lagere kostprijs dan de traditionele methoden. Hierdoor is de techniek kostenbesparend en draagt ​​het bij aan een langere levensduur van uw verharding. Wij gaan compact en zeer efficiënt te werk waardoor er minimale overlast is voor

Scheuren in het asfalt is een veel voorkomend schadebeeld. Vaak ontstaan ​​deze door zware belasting of veroudering van het asfalt. Er zijn diverse methodes voor het herstellen van asfaltscheuren.


Direct worden de asfaltscheuren afgedicht met een tot ca. 180 ° C verwarmde voegvulmassa. Hierdoor ontstaat een afdichtband van ca. 2 mm dik. Voor een optimaal resultaat wordt vervolgens het geheel afgestrooid met een leislag of een fijne steenslag.

Het, op deze wijze, repareren van asfaltscheuren of -naden biedt vele voordelen:

· Het geeft de wegen van asfaltverharding extra bescherming tegen vorstschade.

· De levensduur van bestaande wegen of asfaltverharding wordt verlengd.

· Said op elkaar afgestemde team is uiterst flexibel. Hierdoor kunnen scheuren op iedere denkbare locatie op de meest populaire manier gedicht worden.


Bitumenverwerking

Peter Masu met zijn Asfaltwerken beschikt over zowel kennis als het materieel om

werkzaamheden met bitumineuze voegvulmassa uit te voeren.

Het afdichten / vullen van een voeg of zaagsnede met bitumineuze voegvulling zorgt voor een waterdichte afsluiting. Hierdoor kunnen water en vervuiling (bijvoorbeeld onkruid) geen schade aanrichten aan de asfalt- of betonverharding. De levensduur van de verharding wordt voorkomen met vele jaren verlengd.


Voegvulling biedt grote voordelen bij verschillende applicaties en kan gebruikt worden in verschillende situaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 Het afdichten van diverse voegen: krimpvoegen, uitzetvoegen, schijnvoegen en dilatatievoegen.

 Afdichten van zaagsneden in asfalt in beton.

 Afdichting van naden langs dam- in betonwanden.

 Afgieten kantopsluiting.

 Afdichten van opsluitingen tussen asfalt en betonbanden (flexigoot).

 Verticale afdichting (bitunaad), voor opstaande asfaltranden.

 Vullen van voegen tussen betonstraatstenen, klinkers of natuursteenkeien.


Geïnteresseerd?

Bel ons !

bottom of page