top of page

NOOD AAN DE STERKSTE VLOER TER WERELD?

NOOD AAN DE STERKSTE VLOER TER WERELD?


Bel ons !


Ucrete vloersystemen, de sterkste industriële vloeren!

Ucrete industriële vloeren omvat een reeks robuuste vloersystemen met lange levensduur voor alle omgevingen. Een assortiment dat al vier decennia lang succesvol is, wordt in de industrie toegepast.


De duurzame vloeren maken gebruik van de unieke polyurethaanhars-technologie. Deze biedt de vloeistofdichte vloeren buitengewone weerstand tegen chemische agressie, impact in temperatuurschokken.


Zelfs met de zwaarste industriële belasting gaat de chemisch resistente vloer jarenlang mee. Deze zeer rendabele vloersystemen kunnen in korte tijd worden gehaald in voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie.


Maatwerk in industriële vloeren

Met Ucrete biedt Peter Masu maatwerk in chemisch resistente industriële vloeren. Het assortiment speelt in op de specifieke vereisten van iedere afnemer, applicatie in sector.


De vloeistofdichte vloeren zijn dicht en ondoorlaatbaar en behouden hun stevigheid bij temperaturen tot 130 ° C. Dat maakt ze uitermate geschikt als vloer voor oa de chemische industrie.


Ook in de farmaceutische en voedingsindustrie de duurzame vloeren uitstekend; ze voldoen aan de strengste hygiëne- en reinigingseisen.

Daarnaast zorgen de homogene en naadloze Ucrete vloeren voor een gewone als veilige werkomgeving. Veiligheid die zet diverse antistatische vloeren in antislipvloeren wordt versterkt.


Belangrijkste voordelen:

• Hoge mechanische weerstand: buitengewone schok- en slijtweerstand

• Chemische resistente vloer: bestand tegen zuren, logen, vetten, oliën en oplosmiddelen

• Thermo schokbestendig: bestand tegen morsen tot 150 ° C afhankelijk van de specificatie

• Duurzame vloeren: industriële vloer met lange levensduur> 25 jaar

• Snelle uitharding: industrievloeren bruikbaar na 5 uur bij 10 ° C

• Vochttolerant: kan worden geïnstalleerd op 7 dagen oud beton

• Vloeistofdichte vloeren: ideale vloer voor chemische industrie in procesmat

• Hygiënisch: reinigbaar volgens dezelfde norm als roestvrij staal

• Gecertificeerd door Eurofins: Indoor Air Comfort Gold-norm voor lage emissies

• HACCP-gecertificeerd: onafhankelijk goedgekeurd "voedselveilige" vloeistofdichte vloer

• Antistatisch: onafhankelijk getest volgns EN63140 en EN1081

• Antislipvloer: profielen van R11 tot R13 (DIN 51130) verkrijgbaar met 40-60 PTV in nat (EN13036)


Rendabele, duurzame vloeren

Het is niet alleen de levensduur van Ucrete vloeren - 20 jaar of langer - die tot rendabele, duurzame vloeren maakt.

Het is een combinatie van factoren die voor Peter Masu essentiële is bij de (deur) ontwikkeling van genoemde gamma industriële vloeren.

Zo besparen de snelheid van applicatie en belasting voor eleven opdrachtgevers tijd- en geldrovende productiestops.

De chemisch resistente verhoogt daarnaast de veiligheid van zowel personeel, omgeving als milieu. Ook bedrijfsrisico's worden zet van antistatische vloeren in gradaties antislipvloeren geminimaliseerd.


Tot slot de lange gebruiksduur van Ucrete vloeren verspilling van grondstoffen, tijd in energy. Een besparing die ook wordt aangetoond door een onafhankelijk milieueffectenraport.


De juiste keuze in Ucrete industriële vloeren

Het ruime assortiment Ucrete vloersystemen maakt het mogelijk de vloer op nagenoeg elke specifieke behoefte af te stemmen. Zodoende kan het beste en meest voordelige vloersysteem worden gerealiseerd. Een rendabele, duurzame vloer die jarenlang meegaat, ook in erg agressieve industriële omstandigheden.


Neem voor een passend advies over deze vloeistofdichte vloersystemen, al dan niet uitgevoerd als antistatische vloeren van antislipvloeren.neem contact met ons op voor meer info


bottom of page